trekantsområdet

VINDUESPUDSER

Vinduespolering i Trekantområdet (Fredericia, Vejle, Middelfart, Kolding, Varde m.fl.)

Leder du efter en vinduespudser, der kender sit område som sin egen bukselomme og samtidig er både dygtig og kompetent til sit arbejde, så skal du kontakte os. Vi kører ud til kunder i både Kolding, Vejle, Middelfart, Fredericia og Varde, hvor vi varetager opgaver for private og erhverv. Vi har stor erfaring med vinduespolering og pudser vinduer i alle typer bygninger, så kontakt os allerede i dag og få udarbejdet et tilbud!

Din vinduespudser bor i Vejle, Middelfart, Kolding eller…

Vi har hovedkontor i Odense, men satellitafdelinger i bl.a. Fredericia, Kolding, Vejle, Varde og Middelfart. Vores vinduespudsere bor og kører ud fra adresser placeret strategisk i forhold til, hvilke områder de dækker. Man kan sagt på en anden måde også beskrive det som, at vores vinduespudsere har base i egen baghave.

Vinduespudser Fredericia: Bor du i Fredericia eller byerne omkring, så vil du typisk få pudset vinduer af en af vores ansatte fra vores satellitafdeling. Herfra kører vi dagligt ud til både erhvervskunder og private, og sørger for skinnende blanke vinduer.

Vinduespudser Vejle: Har du adresse i Vejle eller i en af de nærliggende byer, så vil du ofte opleve at få besøg af en vinduespudser, der selv er bosiddende i Vejle. Her kører vores medarbejdere typisk ud fra deres private adresse, når de starter deres rute.

Vinduespudser Kolding: Skal vi pudse vinduer på en adresse i Kolding eller omegn, så kører vi enten ud fra vores satellitafdeling eller det kan også være, at vinduespudseren starter fra sin hjemmeadresse. Det kommer lidt an på, hvor du bor i Kolding.

Vinduespudser Middelfart: Når vi hos CR Vinduespolering & Rengøring skal pudse vinduer i Middelfart, så foregår det også enten via satellitafdelingen eller fra medarbejderens hjemmeadresse. I nogle tilfælde kommer vi også kørende fra vores hovedkontor. Det kommer igen an på, hvor ejendommen er placeret i forhold til vores afdelinger og medarbejderes adresser.

Vinduespudser Varde: Vi tilbyder også vinduespolering i Varde, og du kan regne med det samme høje kvalitetsarbejde udført som i de andre byer. Hvis du bor i Varde og bestiller en vinduespudser hos os, vil du typisk få besøg af en ansat fra vores satellitafdeling – det kommer an på, hvor du præcist bor i Varde.

Kort transport = billig vinduespudsning

Vi er på grund af vores satellitafdelinger med lokalt forankrede vinduespudsere meget konkurrencedygtige på prisen. Når din vinduespudser bor lige rundt om hjørnet, har han meget kort transporttid. En kort transporttid betyder, vi kan holde kørselsudgifterne nede til glæde for både dig og os.

Vores lave kørselsudgifter kommer altså dig til gode, så du kun kommer til at betale for den ydelse, vi leverer. Det synes vi er god service og et udtryk for, at vi bestræber os på at være et moderne rengøringsfirma med fokus på kunderne.

Få pudset vinduer på abonnement

En abonnementsaftale omkring vinduespolering gør det nemt for både dig og os. Vi laver meget gerne en løsning, hvor vi kommer på faste intervaller og tidspunkter. På den måde kommer vi helt automatisk, når vinduerne trænger til at blive pudsede.

Vi har aftaler omkring abonnementsløsninger både med private kunder, virksomheder og boligforeninger. Vi laver kort sagt aftaler med alle typer kunder og finder en løsning på vinduespolering, der passer fuldstændig til ønsker og behov.

Abonnementsaftaler på vinduespolering skræddersys og aftales individuelt, så det passer bedst muligt ind i din dagligdag.

Vi dækker Trekantområdet og mere til

Vi kører som sagt i hele Trekantområdet. Derudover kommer vi også i bl.a. Christiansfeld, Haderslev, Varde, Skjern, Ringkøbing og Grindsted. Vores kunder er private kunder, virksomheder, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

Leder du efter et firma, der har fokus på at yde en både personlig og stabil service, så er vi et godt valg. Vi er et moderne og ansvarsbevidst rengøringsfirma, der sætter pris på at have ordentlige relationer og yde god service. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA