fyn

VINDUESPUDSER

Vinduespudser på Fyn: Odense, Nyborg, Svendborg og Faaborg

Brug for vinduespolering på Fyn? Så er CR Vinduespolering & Rengøring det helt rigtige valg. Vi kører nemlig ud til både private og erhvervskunder på hele Fyn. Vi kører bl.a. til kunder i Odense, Nyborg, Svendborg Faaborg, Assens, Kerteminde m.fl.

Vores vinduespudsere kender deres område som deres egen bukselomme. De pudser vinduer og sørger for rene vinduesrammer i alle typer bygninger. Alle vores medarbejdere sætter kort sagt en stor ære i at levere skinnende rene vinduer, så vil du have en dygtig og kompetent vinduespudser, skal du kontakte os!

Din vinduespudser bor i Odense, Nyborg Svendborg, Faaborg eller…

Odense: CR Vinduespolering & Rengøring dækker hele Odense. Hvis du skal finde en vinduespudser med priser, der er til at have med at gøre, så er du også kommet til det rigtige sted. Fordi vi har hovedkontor i Odense, er vi altid i nærheden, og på den måde kan vi holde vores priser i bund. Vi dækker hele Odense, og hos os kan du derfor både bestille vinduespudser til Odense C, SV, NV, SØ, S og Odense N. Hvis du har brug for vinduespolering i Odense, er det med andre ord bare om at tage fat i os – uanset hvilken del af byen, du bor i. 

Nyborg: Vores kunder i Nyborg betaler ikke for dyr kørsels, de får nemlig pudset vinduer af den af vores vinduespudsere der er lokaliseret tættest på dem. Udover at vores kunder sparer de dyre kørselspenge giver det også en forankring til lokalsamfundet.

Svendborg: Bor du i Svendborg, så vil du typisk få vinduespolering af en af vores medarbejdere med adresse her eller bosiddende i kort kørselsafstand fra byen. Svendborg er en af de byer, hvor vi har rigtig mange gode kunder.

Faaborg: Vores kunder i Faaborg bliver også langt hen ad vejen serviceret af en vores medarbejdere med adresse i byen. Også i Faaborg har vi hos CR Vinduespolering & Rengøring rigtig mange glade og trofaste kunder, der nyder godt af vores lokale service.

Vi har hovedkontor i Odense, men vi har derudover også mange ansatte, der bor og kører ud fra lokale adresser. Det betyder, at vi har ansatte, der virkelig kan betegnes som værende den helt lokale vinduespudser og som har et stort kendskab til lokalområdet, og hvad der bør tages højde for i forhold til, hvor ofte vinduerne bør pudses og om der bør anvendes nogle specielle midler på vinduerne.

Lille transporttid = billig vinduespudsning

Vores lokalt forankrede vinduespudsere er en af årsagerne til, at vi er meget konkurrencedygtige på prisen. Når din vinduespudser bor lige rundt om hjørnet, har han meget kort transporttid. Og en kort transporttid betyder, vi kan holde udgifterne til kørsel nede til glæde for både dig og os.

De lave kørselsudgifter gør kort fortalt, at du kun betaler for den ydelse, du får. Hos mange andre firmaer, vil du typisk også skulle betale for kørsel, men den del har vi altså sørget for at minimere mest muligt. Det synes vi er en god service at yde og et udtryk for, at vi er et moderne firma med fuldt fokus på kunderne. 

Få vinduespolering på abonnement

Skal det være nemt, så lad os give et tilbud på en abonnementsaftale, hvor vi kommer på faste intervaller og på faste tidspunkter. På den måde kommer vi helt automatisk, når vinduerne trænger til at blive pudsede.

Vi laver aftaler på abonnementsløsninger på vinduespolering både med private husstande, virksomheder og boligforeninger. Vi laver kort fortalt aftaler med enhver type kunde og finder en løsning, der passer til ønsker og behov. Kontakt os og hør mere om mulighederne for vinduespolering i Odense og resten af Fyn – vi pudser både ude og inde samt oppe og nede.

Vi dækker hele Fyn fra kontoret i Odense

Vi kører som sagt til kunder på hele Fyn fra vores hovedbase beliggende i Odense eller fra lokale adresser. Vi kan dermed hjælpe, hvis du f.eks. skal bruge en vinduespudser i Odense C, S eller N til fornuftige priser, og en vinduespudser til Odense NV, SØ og SV eller endda Faaborg eller Svendborg kan vi også klare. Vi har kunder af alle typer og servicerer således både private, erhvervsdrivende, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

Er du på udkig efter et rengøringsfirma, der har rettet det fulde fokus på en både personlig og stabil service, så er vi det helt rette valg. Vi bestræber os på at være et moderne og ansvarsbevidst firma, der holder øjnene rettet på at have gode relationer og yde høj service. Kontakt os på telefon eller mail, eller udfyld vores kontaktformular og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA