ERHVERV & PRIVATE

VINDUESPUDSNING

Vinduespudsning for erhverv og private

CR Vinduespolering & Rengøring udfører vinduespudsning og renholdelse af vinduesrammer i alle typer bygninger – både udvendigt og indvendigt. Arbejdet udføres af dygtige og kompetente vinduespudsere, der forstår at udføre arbejdet på en måde, så det passer bedst muligt ind i din dagligdag.

Intervaller og tidspunkter for vinduespudsning aftales individuelt med hver enkelt kunde. Kontakt os, så udarbejder vi et tilbud, der passer 100% til dig og dine behov!

 

Minimal transporttid = billig vinduespudsning

Vores hovedkontor ligger i Odense, men vores vinduespudsere kører ud fra adresser placeret strategisk i forhold til, hvilke områder de dækker. Sagt med andre ord, så bor din vinduespudser lige rundt om hjørnet. På den måde har han mindst mulig transporttid og kan hurtigt være fremme på de adresser, hvor han pudser vinduer – og derfor kan vi holde udgifterne til kørsel nede til glæde for både dig og os.

 

Miljøvenlig midler og effektive metoder

Vi bruger udelukkende skånsomme rengøringsmidler, der er miljøgodkendte og svanemærkede. Derudover vurderer vi også i hvert enkelt tilfælde, om vi med fordel kan anvende eksempelvis renvandsanlæg, for at løsningen bliver så optimal og billig for dig som muligt.

 

Få vinduespudsning på abonnement

Vi laver gerne en løsning, hvor vi kommer på faste intervaller og tidspunkter. En sådan aftale skræddersyes og aftales individuelt, så det passer bedst muligt ind i din dagligdag.

 

Vi dækker Fyn, og faktisk det meste af Syddanmark

Vi dækker hele Fyn og en stor del af Jylland. Vi kommer bl.a. i Christiansfeld, Haderslev, Kolding, Esbjerg, Varde, Skjern, Ringkøbing, Grindsted og Vejle. Vores kunder inden for vinduespudsning er private, erhvervskunder, faglige forbund, banker, kommuner, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Ring op
Angående *


RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA