PRIVAT OG ERHVERV

Rensning af tagrender

Med vores specialiserede udstyr kan vi rense tagrender og nedløbsrør på selv meget ufremkommelige placeringer. Vi holder jeres tagrender rene så de ikke løber over ved større regnskyld, eller når frosten sætter ind så der ikke opstår frostskader.

Vi tilbyder rensning af tagrender til både private, boligforeninger og virksomheder. Vi kan, ved hjælp af det nyeste grej på markedet, let og sikkert tømme dine tagrender og nedløbsrør.

Det er vigtigt at få renset tagrender inden efteråret kommer. Dette skyldes at efterårsmånederne som regel er meget regnfulde og der kan føre til overløb hvis tagrenderne ikek renses. Hvis uheldet er ud kan overløb forårsage fugtskader inde i huset da vandet kan løbe inder under tagsten m.m.

Lige ledes er det vigtigt med rene tagreder når  frosten kommer. Er tagrenderne ikke tømt før frosten sætter ind, kan dette medføre frostskader og tagrender skal derefter skiftes, hvilket kan være en stor udgift.

Vi tilbyder også abonnement på alle vores ydelser, og det hele til fornuftige priser.

Kontakt os på 40 824 814 eller udfyld kontaktformularen, og få et skarpt og ganske uforpligtende tilbud på rensning af jeres tagrender og nedløbsrør.

Vi ser frem til at hjælpe jer med at få renset jeres tagrender.

 

Rensning af tagrender, og mere til – bare spørg!

Vi leverer som nævnt hele pakken når det kommer til rensning af tagrender og nedløbsrør. Er I en boligforening eller virksomhed tilbyder vi totalløsninger og skræddersyede servicekoncepter indeholdende bl.a.:

  • Ejendomsservice (trappevask, vinduespudsning, rengøring af fællesarealer mv.)
  • Flytterengøring
  • Slibning/behandling af gulve
  • Skimmelsanering
  • Håndværkerrengøring
  • Asbentsanering
  • Rensning af tagrender og nedløbsrør

Skulle der være andre problemstillinger I har behov for at få løst, så er der gode chancer for, vi kan hjælpe. Giv os et kald eller send en mail med en forespørgsel på opgaven, så finder vi en løsning.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Du er velkommen til at skrive herunder, for at få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Kontakt
reCAPTCHA