ERHVERV & PRIVATE

Rengøring i Vejle

Rengøring udført med fokus på kvalitet giver de bedste betingelser for et godt og sundt arbejdsmiljø og et godt indeklima. Derfor bestræber vi os på at levere kvalitetsrengøring til aftalte tidspunkter – og på at bruge skånsomme rengøringsmidler.

Vi løser alle typer opgaver – fra den faste daglige rengøring til ad hoc opgaver for virksomheder, boligforeninger, private og offentlige institutioner i og omkring Vejle. Vi kan bl.a. løse disse opgaver:

  • Daglig rengøring
  • Højderengøring
  • Industrirengøring
  • Vinduespolering
  • Asbestsanering
  • Håndværkerrengøring

Kontakt os og hør mere om mulighederne for rengøring af dine lokaler og for et uforpligtende tilbud!

Erhvervskunder har fast kontaktperson

Hos os har alle vores erhvervskunder en fast kontaktperson, uanset størrelsen på aftalen. Du kan altså altid komme i kontakt med os, hvis du pludselig har ekstra behov for rengøring. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med en vandskade eller hvis der har været afholdt firmafest.

Erfaren og stabil rengøring i Vejle

Vi har ikke kontor i Vejle, men kører ud til dig fra vores adresse i Kolding. Dette giver selvfølgelig lidt transporttid for os, men da vi lægger stor vægt på planlægning, vil vi så vidt muligt lægge alle kunder i Vejle på de samme dage.

Vi arbejder konstant på at levere rengøring, der er så effektiv og med så høj service som muligt. I den forbindelse arbejder vi bl.a. meget med at planlægge vores bemanding, så vi aldrig er hverken for mange eller for få af sted på en opgave.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA