ERHVERV & PRIVATE

Rengøring i Odense

Vi løser opgaver indenfor privat rengøring, kontorrengøring og erhvervsrengøring, institutioner m.fl. i Odense. Professionel og veludført rengøring giver efter vores erfaring de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Derfor arbejder vi med det mål for øje, at vi hele tiden leverer den rette kvalitet i rengøring på de aftalte tidspunkter – og selvfølgelig med brug af de mest skånsomme rengøringsmidler.

Vi løser både faste rengøringsopgaver, specialopgaver og ad hoc-opgaver inden for rengøring i Odense og omegn.

Ud over traditionel kontorrengøring og erhvervsrengøring kan vi tilbyde:

  • Daglig rengøring
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Vinduespudsning
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os, så laver vi et tilbud til dig på netop din rengøringsopgave uanset om det omhandler industrirengøring, kontorrengøring, erhvervsrengøring eller noget helt fjerde.

Du får rengøring med fast kontaktperson

Hos CR Vinduespolering og Rengøring har alle vores erhvervskunder en fast kontaktperson, der er til at komme i kontakt med på alle tider af døgnet. Det betyder kort sagt, at du som erhvervskunde kan ringe til os også uden for telefontid, hvis der opstår et akut problem, der kræver rengøringshjælp.

Effektiv og stabil rengøring i Odense

Vi arbejder konstant på at udføre effektiv kontorrengøring, erhvervsrengøring og rengøring generelt ved bl.a. hensigtsmæssig brug af maskiner og ved at bemande efter behov. Dette er årsagen til, vi kan levere rengøring til vores mange kunder i og omkring Odense til aftalt tid og med høj kvalitet.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har de mest optimale arbejdsforhold. Dette er for os noget af det, der gør, at vi er i stand til at holde på kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten hos medarbejderne er høj for branchen – og vores kunder er meget glade for at møde de samme ansigter i dagligdagen, som kender lokaliteterne og kunderne med deres forskellige ønsker og behov til rengøring. Læs mere om os her.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA