ERHVERV & PRIVATE

Rengøring i Middelfart

En veludført daglig rengøring er en af grundstenene i forhold til at skabe gode betingelser for et godt arbejdsmiljø. Derfor arbejder vi hos CR Vinduespolering og Rengøring med det mål for øje at levere rette kvalitet i rengøring på de aftalte tidspunkter – og med skånsomme rengøringsmidler.

Vi kan løse både faste opgaver, specialopgaver og ad hoc opgaver inden for erhvervsrengøring i og omkring Middelfart. Vi kan bl.a. løse følgende rengøringsopgaver:

  • Almindelig rengøring
  • Vinduespudsning
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os og få udarbejdet et tilbud skræddersyet til dine behov for rengøring!

Erhvervsrengøring med fast kontaktperson

Hos CR Vinduespolering og Rengøring har alle vores erhvervskunder en fast kontaktperson, der er til at komme i kontakt med på alle tider af døgnet. Det betyder kort sagt, at du som erhvervskunde kan ringe til os også uden for telefontid, hvis der opstår et akut behov for rengøringshjælp.

Vi kører ud fra Odense eller Kolding

Vi har ikke kontor i Middelfart, men kører til dig fra enten vores kontor i Odense eller fra Kolding. Dette giver naturligvis noget ekstra køretid for os, men da en af vores store kompetencer er planlægning, så vil vi typisk forsøge at lægge alle kunder i Middelfart på de samme dage. På den måde sparer vi transporttid til gavn for både dig og os.

Kompetent og stabil rengøring i Middelfart

Vi arbejder konstant på at udføre effektiv rengøring ved bl.a. at sørge for at bemande efter behov. Vi lægger desuden stor vægt på, at vores medarbejdere har optimale arbejdsforhold. Dette er for os at se noget af det, der gør, at vi er i stand til at holde på vores mange motiverede rengøringsassistenter.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA