ERHVERV & PRIVATE

Rengøring i Fredericia

Daglig rengøring udført med høj kvalitet giver gode betingelser for et godt og sundt arbejdsmiljø. Derfor arbejder vi konstant med det mål for øje at levere rette kvalitet i rengøring på de aftalte tidspunkter – og med skånsomme rengøringsmidler.

Vi løser alt fra faste opgaver til ad hoc opgaver inden for rengøring for virksomheder, boligforeninger, private og offentlige institutioner i og omkring Fredericia. Vi kan bl.a. løse følgende opgaver:

  • Daglig rengøring
  • Vinduespudsning
  • Højderengøring
  • Industrirengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os og hør mere om mulighederne for rengøring og få et tilbud skræddersyet til dine behov!

Du får en fast kontaktperson

Hos os har alle erhvervskunder en fast kontaktperson. Det betyder, du altid kan komme i kontakt med os, uanset dag og tidspunkt.

Vi kører fra vores adresse i Kolding

Vi har ikke fysisk adresse i Fredericia, men kører ud til dig fra vores kontor i Kolding. Det giver naturligvis lidt transporttid for os, men med vores sans for planlægning, vil vi typisk forsøge at lægge alle kunder i Fredericia på de samme dage. Således sparer vi transporttid til fordel for både dig og os.

Stabil og kompetent erhvervsrengøring i Fredericia

Vi arbejder hele tiden på at levere rengøring, der er så effektiv som muligt. I den forbindelse gør vi meget for at planlægge bemanding og sørge for at medbringe de rette maskiner til opgaven.

Vi bestræber os desuden også på at skabe de bedste arbejdsforhold for vores medarbejdere. Gode arbejdsforhold er for os at se alfa og omega i forhold til at kunne holde på motiverede medarbejdere.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA