ERHVERV & PRIVATE

Rengøring i Esbjerg

Hos CR Vinduespolering og Rengøring løser vi dagligt mange forskellige opgaver for virksomheder, institutioner m.fl. i blandt andet Esbjerg. Vores erfaring fortæller os, at professionel og veludført erhvervsrengøring giver de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder derfor udfra målet om at levere den rette kvalitet i rengøring på de aftalte tidspunkter. Vi bruger selvfølgelig de mest skånsomme rengøringsmidler, så du altid får et rent og sundt arbejdsmiljø.

Vi løser både faste rengøringsopgaver, specialopgaver og ad hoc-opgaver inden for erhvervsrengøring i Esbjerg omegn. Ud over traditionel kontor- og erhvervsrengøring kan vi tilbyde:

  • Daglig rengøring
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Vinduespudsning
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din rengøringsopgave!

Du får rengøring med fast kontaktperson

Alle vores erhvervskunder har en fast kontaktperson, der er til at komme i kontakt med på alle tider af døgnet. Som erhvervskunde hos CR Vinduespolering og Rengøring kan du derfor ringe til os, også uden for telefontid, hvis der opstår et akut problem, der kræver rengøringshjælp.

Effektiv og stabil erhvervsrengøring i Esbjerg

Vi arbejder konstant på at udføre effektiv erhvervsrengøring og rengøring generelt ved bl.a. hensigtsmæssig brug af maskiner og ved at bemande efter behov. Dette er årsagen til, vi kan levere rengøring til vores mange kunder i og omkring Esbjerg til aftalt tid og med høj kvalitet.

Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har de mest optimale arbejdsforhold. Dette er for os noget af det, der gør, at vi er i stand til at holde på kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten hos medarbejderne er høj for branchen – og vores kunder er meget glade for at møde de samme ansigter i dagligdagen, som kender lokaliteterne og kunderne med deres forskellige ønsker og behov til rengøring. Læs mere om os her.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA