ERHVERV

RENGØRING

Rengøring på Fyn og i Trekantområdet for virksomheder, institutioner m.fl.

En professionel rengøring giver gode rammer for medarbejderne. Derfor sørger vores kompetente rengøringsassistenter for, at vi hele tiden leverer den rette kvalitet på de aftalte tidspunkter – og naturligvis med de mest skånsomme rengøringsmidler. Målet er, at vi leverer et godt arbejdsmiljø og præsentable omgivelser.

Vi løser dagligt både faste opgaver, specialopgaver og ad hoc opgaver inden for rengøring. Fra vores afdelinger kører vi til kunder på hele Odense, Fredericia, Kolding, Vejle og Esbjerg, hvor vi løser opgaver inden for:

  • Almindelig rengøring
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Vinduespolering
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os, så udarbejder vi et tilbud på netop din rengøringsopgave om det så er i Odense, Esbjerg, Kolding eller i en helt fjerde by!

Rengøring med fast kontaktperson

Alle vores erhvervskunder har en fast kontaktperson, de altid kan få fat i. Det betyder kort sagt, at du altid kan ringe til os – også uden for telefontid – ved akut behov for ekstra rengøring. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en vandskade eller et indbrud.

Vi leverer effektiv og stabil rengøring

Vi sørger for en effektiv rengøring i blandt andet Esbjerg, Kolding og Odense ved hensigtsmæssig brug af maskiner, og vi sørger for at bemande præcist efter behov. Derfor kan vi levere rengøring til vores kunder på Fyn og i Trekantområdet til både aftalt kvalitet og til aftalt tid.

Hos CR Vinduespolering & Rengøring sørger vi for, at vores medarbejdere har gode arbejdsforhold. Dette er for os at se en af de væsentligste grunde til, at vi til stadighed kan holde på kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten blandt vores medarbejdere er ekstraordinær høj for branchen – og vores kunder er glade for at møde de samme ansigter i dagligdagen, som kender deres behov og ønsker til rengøring.

Afdelinger i Odense og Esbjerg

Fra vores afdelinger beliggende i Odense, Esbjerg eller fra lokale adresser, kører vi som sagt til kunder på andet hele Fyn, Trekantområdet og Esbjerg. Vi løfter opgaver for alle typer af kunder og servicerer således både private, erhverv, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

Er du på udkig efter et rengøringsfirma, der har rettet det fulde fokus på en både personlig og stabil service, så er vi det helt rette valg. Vi bestræber os på at være et moderne og ansvarsbevidst firma, der holder øjnene rettet på at have gode relationer og yde høj service. Kontakt os på telefon eller mail, eller udfyld vores kontaktformular og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA