OM OS

HVEM ER VI?

OM CR Vinduespolering & Rengøring

Vi i CR Vinduespolering & Rengøring vil gerne byde dig velkommen til vores verden, hvor service og kvalitet er en selvfølge – kvaliteten skinner kort sagt igennem. Vi har i snart 20 år ydet en personlig og ansvarlig service til vores kunder, hvilket for os er nøgleordene for kvalitet.

Vi betegner os selv som et moderne og ansvarligt rengøringsfirma, som sætter pris på ordentlige relationer og god service. Vi har i det daglige fokus på følgende 5 principper:

  • Planlægning
  • Punktlighed
  • Altid høj kvalitet
  • Altid de samme folk
  • Altid til at komme i kontakt med

Historien bag CR Vinduespolering & Rengøring

CR Vinduespolering & Rengøring blev stiftet i 1998 af Claus Rasmussen. Claus Rasmussen startede helt simpelt med selv at køre rundt og pudse vinduer for sine kunder i Odense og lidt på Vestfyn.

Firmaet voksede i de næste år støt og roligt. I 2009 havde CR Vinduespolering & Rengøring fået en størrelse, så Claus valgte at ansætte Ole Lauritsen som vinduespudser. I starten kørte Claus og Ole rundt sammen, men der gik ikke lang tid, før der måtte endnu en bil og en mand mere i gang. for at man kunne servicere alle de nye kunder på en tilfredsstillende måde.

I dag er Ole Lauritsen driftschef og ham, der står for den daglige drift og samtidigt har overblikket over firmaets vognpark og personale bestående af 14 fastansane vinduespudsere og rengøringsassistenter.

Vi dækker Fyn, ja det meste af Syddanmark

Vi dækker hele Fyn og det meste af Jylland med vores service inden for vinduespudsning. Vi kommer bl.a. i Christiansfeld, Haderslev, Kolding. Esbjerg, Varde, Skjern, Ringkøbing, Grindsted og Vejle. Når det gælder vores andre ydelser kører vi primært i Odense.
Vi har vores hovedbase i Odense, men har etableret satellitafdelinger i Fredericia, Kolding, Vejle, Varde, Assens, Faaborg, Svendborg, Nyborg, Kerteminde, Middelfart, Otterup og Søndersø. Dette gør os langt mere konkurrencedygtige i ydredistrikterne. Den daglige drift styres dog forsat fra Odense.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA