Rengøring på Fyn og i Trekantområdet for virksomheder, institutioner m.fl.

En professionel rengøring giver gode rammer for medarbejderne. Derfor sørger vores kompetente rengøringsassistenter for, at vi hele tiden leverer den rette kvalitet på de aftalte tidspunkter – og naturligvis med de mest skånsomme rengøringsmidler. Målet er, at vi leverer et godt arbejdsmiljø og præsentable omgivelser.

Vi løser dagligt både faste opgaver, specialopgaver og ad hoc opgaver inden for erhvervsrengøring. Fra vores afdelinger i Odense og Kolding kører vi til kunder på hele Fyn og i Trekantområdet, hvor vi løser opgaver inden for:

  • Almindelig rengøring
  • Industrirengøring
  • Højderengøring
  • Vinduespolering
  • Håndværkerrengøring
  • Asbestsanering

Kontakt os, så udarbejder vi et tilbud på netop din rengøringsopgave!

Rengøring med fast kontaktperson

Alle vores erhvervskunder har en fast kontaktperson, de altid kan få fat i. Det betyder kort sagt, at du altid kan ringe til os – også uden for telefontid – ved akut behov for ekstra rengøring. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en vandskade eller et indbrud.

Vi leverer effektiv og stabil rengøring

Vi sørger for en effektiv rengøring ved hensigtsmæssig brug af maskiner, og vi sørger for at bemande præcist efter behov. Derfor kan vi levere rengøring til vores kunder på Fyn og i Trekantområdet til både aftalt kvalitet og til aftalt tid.

Hos CR Vinduespolering & Rengøring sørger vi for, at vores medarbejdere har gode arbejdsforhold. Dette er for os at se en af de væsentligste grunde til, at vi til stadighed kan holde på kompetente og motiverede rengøringsassistenter. Ancienniteten blandt vores medarbejdere er ekstraordinær høj for branchen – og vores kunder er glade for at møde de samme ansigter i dagligdagen, som kender deres behov og ønsker til rengøring.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *
Tlf. 40 824 814

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Du er velkommen til at skrive herunder, for at få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Kontakt
reCAPTCHA