ERHVERV

BYGGEPLADSSERVICE

Byggepladsservice – vi hjælper med alle opgaver

CR Vinduespolering & Rengøring har igennem årene opbygget stor erfaring inden for byggepladsservice. Vi kan i dag løse alle former for ad hoc-opgaver fra vores base i Odense, og vi har et tæt samarbejde med en bred vifte af håndværkere inden for alle fag.

Vi deltager fra etableringen af byggepladsen til nedtagning og slutrengøring inden aflevering af byggeriet. Vi kan løse mange forskellige opgaver indenfor byggepladsservice, vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Rengøring af skurvogne (opfyldning m.m.)
  • Oprydning, fejning og vandsugning
  • Affaldssortering og udsmidning af affald
  • Håndværkerrengøring
  • Slutrengøring
  • Mandskab (håndværkere og altmuligmænd)
  • Indkøb og levering af materialer
  • Vare- og materialekørsel

Kontakt os for et tilbud på byggepladsservice

Har du en byggeplads og mangler folk, eller skal du i gang med et større byggeri, hvor du får brug for hjælp til nogle af ovenstående opgaver, så kontakt os. Vi hjælper med alle opgaver indenfor byggepladsservice, og vi har meget erfaring indenfor området. Du kan enten ringe til os på 40 824 814, skrive en mail på kontor@crvinduespolering.dk eller bruge vores kontaktformular.

Vi tilbyder primært vores service i Odense

Da vi har vores base i Odense, løser vi primært opgaver vedrørende byggepladsservice beliggende i eller tæt på Odense. Vi har valgt at koncentrere os om Odense, fordi vi ønsker at yde en personlig og ansvarlig service til vores kunder. Ved at være tæt på pladsen kan vi have bedre føling med, hvad der sker og lynhurtigt sende en mand, hvis der opstår akut behov for ekstra hjælp.

Vi dækker Fyn, og faktisk det meste af Syddanmark

Vi dækker hele Fyn og en stor del af Jylland. Vi kommer bl.a. i Christiansfeld, Haderslev, Kolding, Esbjerg, Varde, Skjern, Ringkøbing, Grindsted og Vejle. Vores kunder inden for vinduespolering er private, erhvervskunder, faglige forbund, banker, kommuner, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA