ERHVERV

BOLIGFORENINGER

Vi tilbyder full-service til boligforeninger

I en boligforening er der mange forskellige typer rengøringsopgaver, der skal løses. Der er den daglige drift med rengøring af bl.a. trappeopgange og andre fællesarealer. Og så er der de opgaver, der kun udføres lejlighedsvis som eksempelvis flytterengøring og slibning af gutve. Mange boligforeninger har en fast aftale omkring ejendomsservice med ét firma og bruger et eller flere andre firmaer i forbindelse med flyttesager eller andre ad hoc opgaver.

Vi tilbyder full-service ordninger til boligforeninger i Odense. Så behøver du kun ringe ét sted, når der er brug for at få lavet noget – kontakt os, så udarbejder vi et tilbud til din boligforening!

 

Alt dette kan vi, og mere til – bare spørg!

Vi leverer som nævnt hele pakken, og kan kort sagt tilbyde totalløsninger og skræddersyede servicekoncepter til boligforeninger indeholdende bl.a.:

  • Ejendomsservice(trappevask, vinduespudsning, rengøring af fællesarealer mv.)
  • Flytterengøring
  • Slibning/behandling af gulve
  • Skimmelsanering
  • Håndværkerrengøring
  • Asbentsanering

Skulle der være andre opgaver foreningen har brug for at få udført, så er der gode chancer for, vi kan hjælpe. Giv os et kald eller send en mail med en forespørgsel på opgaven, så finder vi en løsning.

Specialister i slibning og behandling af gulve

Lige præcis når det gælder slibning og behandling af gulve, tør vi godt prale ekstra meget af vores arbejde. Vi har nogle rigtig dygtige medarbejdere, der har stor erfaring og stor ekspertise inden for slibning og behandling af alle typer trægulv. Kontakt os på telefon, mail eller via vores kontaktformular, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for gulvbehandling.

Vi dækker Fyn, og faktisk det meste af Syddanmark

Vi dækker hele Fyn og en stor del af Jylland. Vi kommer bl.a. i Christiansfeld, Haderslev, Kolding, Esbjerg, Varde, Skjern, Ringkøbing, Grindsted og Vejle. Vores kunder inden for vinduespolering er private, erhvervskunder, faglige forbund, banker, kommuner, kommunale og private institutioner, andelsboligforeninger, ejerforeninger m.fl.

SKAL VI RINGE DIG OP?
Ring op
Angående *

RING PÅ TLF. 40 824 814

Få et tilbud fra CR Vinduespolering & Rengøring

Udfyld formularen herunder, for at få et uforpligtende tilbud.
Vi anbefaler at du vedhæfter billeder af opgaven, på den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud.

Kontakt
Indtastes således: 12345678
Størst tilladte størrelse: 4MB
Du kan maksimum vedhæfte 5 billeder á 4 MB. Du kan vedhæfte JPG og PNG billeder.
reCAPTCHA